Selvi biedt u de betrouwbare en gecertificeerde boekhouddiensten die u wenst. Het brede aanbod aan diensten, voldoen aan een breed scala van zakelijke en persoonlijke behoeften. Een kantoor dat zich focust op communicatie en kwaliteit, betekent voor u dat uw zorgen op het gebied van fiscaal en financieel administratie helemaal van u ontnomen wordt. Onze klanten hebben meer tijd en concentratie voor hetgeen wat echt toe doet in de onderneming. Voorzien worden van uitzonderlijke dienstverlening is mogelijk als u daar voor kiest. Tijd is waardevol, daarom zullen we als kantoor Selvi Administratie alles ervoor doen om uw administratie zo secuur mogelijk te verzorgen dat betekent dat uw zorgen onze zorgen zullen worden. Als gecertificeerde boekhouders met uitstekende ervaring is het onze prioriteit om superieure administratieve en fiscale diensten aan te bieden die u vooruit helpen. Wij maken het verschil voor u in uw ervaring als ondernemer, de indruk, communicatie en werk die wij u zullen leveren, zal u bij ons als tevreden klant naar voren brengen.

Selvi Administratie & Belastingadviseur

Gespecialiseerd in financiële administratie

Boekhouder in Den Haag en omstreken

Voor ZZP en MKB-ondernemingen

Rapportage en analyse

Persoonlijk advies

Communicatief en bereikbaar

Klanten Ervaringen

Blue Wings
Blue Wings
Read More
Aangekomen bij Selvi. Wat een dienstverlening! Al snel zijn wij zijn samen te werk gegaan om mij een makkelijke loop te geven als ondernemer en mijn administratie in orde te houden. Mijn telefoontjes altijd opgenomen en diensten ook tijdig laten zien, zodat ik ook begreep wat moet doen.
ThinkCheap/ TrackEX
ThinkCheap/ TrackEX
Read More
Na een tijdje zelf de boekhouding te hebben gedaan, kreeg ik steeds meer moeite met het vrij maken van tijd en te verdiepen in het belastingstelsel. Gekozen voor Selvi, die mij het vertrouwen heeft gegeven dat de administratie van mijn onderneming in veilige handen is.
MTBB
MTBB
Read More
Selvi gelooft in het bieden van degelijke dienstverlening, waardoor ik geen zorgen hoefde te maken over mijn financiële administratie. De persoonlijke aandacht die ik nodig had, om verder te groeien is met succes gelukt. Het ondernemen is positief verander dankzij Selvi
Urmuc Aannemersbedrijf
Urmuc Aannemersbedrijf
Read More
Mijn ervaring en tip is dat een juiste boekhouder belangrijk is, omdat verkeerde keuzes door voorafgaande boekhouders slechte resultaten op heeft geleverd. Na het stapelen van 2-jarig werk heeft Selvi al mijn problemen opgelost, bedankt!
Previous
Next
Open chat
1
Hulp nodig?
Goedendag!
Waarmee kan ik u helpen?